Virtuele 30 van Zandvoort

Maak dit voorjaar een prachtige wandelstart met de virtuele 30 van Zandvoort! De 30 van Zandvoort staat bekend om de natuur, cultuur en entourage. De start vanaf Circuit Zandvoort, genieten op het strand en in de duinen én nieuwe culturele- en historische plekjes ontdekken als Landgoed Duin en Kruidberg. Helaas kunnen we ook dit jaar niet samen genieten van de omgeving en sfeer in en rondom dé bekendste badplaats van Nederland. Toch kun je deze editie lekker met ons mee wandelen tijdens de virtuele 30 van Zandvoort! Weet jij tussen 27 maart en 11 april in jouw eigen omgeving een route uit te stippelen vol natuur, cultuur en entourage? Kies voor de 30, 18 of, speciaal toegevoegd aan de virtuele editie, 10 km. Trek je wandelschoenen aan en ga erop uit!

Het inschrijftarief is € 7,50,-. Je kunt kiezen tussen afstanden van 30, 18 of speciaal toegevoegd voor deze virtuele editie: 10 km. Inschrijven is mogelijk van 1 maart t/m 8 april.

Pak jij ook wel eens de fiets of strik je de veters van je hardloopschoenen regelmatig voor een aantal kilometers? Doe dan ook mee met de virtuele Omloop van Zandvoort en de virtuele Zandvoort Circuit Run. Als je je inschrijft voor alle drie de evenementen betaal je slechts € 17,50 in plaats van € 22,50! Daarnaast ligt er na het voltooien van de drie evenementen een leuke extra op jou te wachten! 

Dit krijg je bij jouw inschrijving: 

Gebruik van de speciale event app, mét live tracking over het originele parcours
Officiële uitslag op de uitslagenpagina
Speciale stempelkaart
Optioneel te bestellen: het eventshirt
Unieke medaille
Finishcertificaat
Wandelshirt

Donatie goede doel

Lidmaatschap Le Champion

Meer informatie

Hoe doe je mee?

Meer informatie
Veelgestelde vragen

Meer informatie