Start en finish

Start

De start van beide afstanden is vanaf Paddock 2 op het Circuit Zandvoort. Op Paddock 2 vind je ook de Paddock Club. Hier kun je onder andere terecht voor het afhalen van jouw wandelshirt (indien besteld), catering en de helpdesk. In de Paddock Club kan geen kleding worden achtergelaten.
One Lap | 7.00 - 7.45 uur
30 km | 8.00 - 11.00 uur
18 km | 9.00 - 11.00 uur

Finish

De finish is in het centrum van Zandvoort. Er kan worden gefinisht tussen 12.00 en 17.30 uur voor de 30 km. De 18 km kan finishen tussen 12.00 en 15.30 uur. Na de finish ontvang je een medaille voor jouw behaalde prestatie. Bij de finish kun je ook bij overhandiging van jouw wandelboekje een sticker ontvangen ter herinnering aan de 30 van Zandvoort. Bij de finish vind je verder enkele stands van onze partners. Blijf na de finish vooral nog even hangen om jouw prestatie feestelijk af te sluiten. Geniet van de livemuziek op het Gasthuisplein bij het Wapen van Zandvoort of bezoek een van de strandpaviljoens aan de boulevard.

Massage

In het Pop up Museum in het Raadhuis kun je na de finish terecht voor een massage. De massage wordt verzorgd door het Nederlands Genootschap voor Sportmassage (NGS).