Start en finish

Start

De start van beide afstanden is vanaf Paddock 2 op het Circuit Zandvoort. Het officiële startschot van de 30 km wordt gegeven om 8.00 uur. De 18 km gaat vanaf 9.00 uur van start. Vervolgens kan tot 11.00 uur worden gestart voor beide afstanden. Op Paddock 2 vind je ook de Runnerstent. Hier kun je onder andere terecht voor het afhalen van jouw wandelshirt (indien besteld), catering en de helpdesk. In de Runnerstent kan geen kleding worden achtergelaten.

De start van de 35 kilometer is ook vanaf Paddock 2, van 7.00 t/m 7.45 uur. 

Finish

De finish is in het centrum van Zandvoort. Er kan worden gefinisht tussen 12.00 en 17.30 uur voor de 30 en 35 km. De 18 km kan finishen tussen 12.00 en 15.30 uur. Na de finish ontvang je een medaille voor jouw behaalde prestatie. Bij de finish kun je ook bij overhandiging van jouw wandelboekje een sticker ontvangen ter herinnering aan de 30 van Zandvoort. Bij de finish vind je verder enkele stands van onze partners. Blijf na de finish vooral nog even hangen om jouw prestatie feestelijk af te sluiten. Geniet van de livemuziek op het Gasthuisplein bij het Wapen van Zandvoort of bezoek een van de strandpaviljoens aan de boulevard.

Massage

In het Zandvoorts Museum op het Gasthuisplein kun je na de finish terecht voor een massage. De massage wordt verzorgd door het Nederlands Genootschap voor Sportmassage (NGS).