Le Champion app


Als eerste op de hoogte zijn van alle updates rondom onze sportevenementen? Dat kan met de Le Champion app! In deze omgeving kunnen deelnemers en supporters genieten van de ultieme sportbeleving vóór, tijdens en ná de evenementen. De Le Champion app is een overkoepelende app, waarin alle evenementen gebundeld zijn. Deelnemers kunnen zich hier inschrijven, specifieke evenementinformatie bekijken en laten volgen door supporters via de LiveTracking-functie! De app is gratis te downloaden in Google Play en App Store!


"Dé musthave voor iedere deelnemer en supporter"


LiveTracking

Misschien wel de leukste functie: de GPS-LiveTracking. Je weet precies nog hoe ver je moet en ontvang leuke meldingen langs de highlights op de route. Naast dat de LiveTracking leuk is voor jou, kunnen jouw supporters hier ook gebruik van maken. Zo kan het thuisfront jou letterlijk op de voet volgen! 

Le Champion app

De Le Champion app is de nieuwe omgeving waarin de deelnemers en supporters genieten van de ultieme beleving vóór, tijdens en ná de evenementen van Le Champion. De nuttige functionaliteiten zorgen voor een nog leukere deelname en perfecte voorbereiding. Bekijk op deze pagina de voordelen en extra's van de app tijdens de 30 van Zandvoort!

Le Champion App

Met toffe features

Alle informatie altijd bij de hand
Volg jezelf en elkaar met de LiveTracking
Let me take a selfie met de selfietool
Tips ter voorbereiding op jouw deelname
Schrijf jezelf gemakkelijk in
En nog veel meer...
De Le Champion app is een overkoepelende app, waarin alle evenementen van de sportorganisatie gebundeld zijn. Deelnemers kunnen zich hier inschrijven, specifieke evenementinformatie bekijken en de uiteindelijke sportieve prestatie bekijken. Naast dat deze app voor deelnemers handig is, kunnen supporters en bewoners van één evenement deze ook downloaden. Zo kunnen zij door middel van de LiveTracking precies zien waar op het parcours hun helden zijn. De app is gratis te downloaden in de Play- en Appstore!


Zij gingen jou voor 

Julia (26 jaar)
⭐⭐⭐⭐⭐

Gemakkelijk mijn familie en vrienden kunnen volgen en aanmoedigen tijdens de Dam tot Damloop!
Marco (39 jaar)
⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Prima app. Alle informatie die je nodig hebt.
Petra (46 jaar)
⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Mijn tracking aangezet tijdens de Wandel4daagse Alkmaar voor het thuisfront. Ze hebben mij letterlijk op de voet kunnen volgen!

Een kijkje in de Le Champion app