Overige informatie

Van de deelnemers tot de vrijwilligers en partners van de 30 van Zandvoort: écht voor iedereen is dit wandelevenement een bijzondere ervaring. Ontdek waarom Nederlandse meeste bekende badplaats zo geliefd is bij iedereen. Wandel langs unieke plekken, ervaar de zeelucht en geniet volop.

Historie

De organisatie van de 30 van Zandvoort is in handen van Stichting Sportevenementen Le Champion. De 30 van Zandvoort trekt in het laatste weekend van maart jaarlijks een grote stroom wandelaars naar Nederlands meeste bekende badplaats Zandvoort .

Massage

In het Zandvoorts Museum op het Gasthuisplein kun je na de finish terecht voor een massage. De massage wordt verzorgd door het Nederlands Genootschap voor Sportmassage (NGS).

Medische verzorging

De medische begeleiding is in handen van het Rode Kruis. Het Rode Kruis is iedere dag aanwezig op de start- en finishplaatsen en onderweg bij diverse stempelposten en met mobiele posten. Het Rode Kruis werkt professioneel en gebruikt hiervoor ook een behandelformulier, waardoor op een zorgvuldige wijze een eventuele (vervolg)behandeling kan plaatsvinden. 

Heb je onderweg behoefte aan medische verzorging en bevind je je niet bij een stempelpost, dan kun je in geval van nood het speciale telefoonnummer van het Rode Kruis bellen: 085-1304112.