Inschrijven

De 30 van Zandvoort 2021 gaat niet door. Houd onze website en social media in de gaten voor de virtuele alternatieven.

Niet voor niets heet dit wandelevenement van Le Champion de 30 van Zandvoort. Al het unieke van de Noord-Hollandse badplaats en de directe omgeving komt samen in deze afwisselende route. Je wandelt over het Noordzeestrand, door het Nationaal Park Zuid-Kennemerland en langs de Ruïne van Brederode en het Landgoed Duin & Kruidberg. Toch iets minder kilometers maken? Kies dan voor de 18 km met onder meer een bezoek aan het prachtige Vogelmeer. Ga je juist voor meer kilometers? Kies dan voor de 35 km waarbij de eerste 5 km over het asfalt van Circuit Zandvoort wandelt. Na afloop vier je jouw prestatie op een van de vele terrasjes in de gezellige dorpskern van Zandvoort.


30 km

€ 14,00
Houd mij op de hoogte
18 km

€ 12,00
Houd mij op de hoogte


Extra te bestellen bij jouw inschrijving

Parkeren

Ben je van plan om met de auto naar Zandvoort te komen? Bij jouw inschrijving kun je (zolang de voorraad strekt) een parkeerkaart kopen voor € 6,50. Speciaal voor deelnemers kan er geparkeerd worden op Circuit Zandvoort.

Medaille-inleg

Wil je jouw medaille een extra persoonlijk karakter geven, dan kun je jouw medaille personaliseren door middel van een gegraveerd plaatje met daarop je naam en tijd. Je kunt deze extra service bestellen voor € 5,50.

Goede doel

Het Antoni van Leeuwenhoek is het goede doel van de 30 van Zandvoort. Het Antoni van Leeuwenhoek werkt elke dag aan de beste zorg voor mensen met kanker. Vanuit de voortdurende ambitie kanker te ontrafelen en de behandeling ervan te verbeteren, combineert het Antoni van Leeuwenhoek de zorg voor kankerpatiënten met hoogstaand en grensverleggend onderzoek. Doe een donatie bij inschrijving voor dit goede doel.