Inschrijven en tarieven

De 13e editie van de 30 van Zandvoort staat gepland op 29 maart 2025. De inschrijving opent medio augustus 2024.
Niet voor niets heet dit wandelevenement van Le Champion de 30 van Zandvoort. Al het unieke van de Noord-Hollandse badplaats en de directe omgeving komt samen in deze afwisselende route. Je wandelt over het Noordzeestrand, door het Nationaal Park Zuid-Kennemerland en langs de Ruïne van Brederode. Toch iets minder kilometers maken? Kies dan voor de 18 km met onder meer een bezoek aan het prachtige Vogelmeer. Ben jij groot Formule 1-fan of wil je gewoon graag een keer over het circuit wandelen? Je kunt als extra product bij inschrijving een One Lap toevoegen. Met deze extra kun je tussen 7.00 en 7.45 uur in de ochtend eerst een volle ronde over het CM.com Circuit Zandvoort wandelen, waarna je jouw 30 of 18 km vervolgt. Het circuit is ongeveer 4 km. Na afloop vier je jouw prestatie op een van de vele terrasjes in de gezellige dorpskern van Zandvoort.
Routes over het Noordzeestrand en door het Nationaal Park Zuid-Kennemerland
Bestel het extra product: One Lap en wandel met zonsopkomst over het circuit! 
Bijzondere bezienswaardigheden
18 of 30 km
Voel je fit én energieker door lekker te wandelen
Geschikt voor elk niveau
Routes over het Noordzeestrand en door het Nationaal Park Zuid-Kennemerland
Bestel het extra product: One Lap en wandel met zonsopkomst over het circuit! 
Bijzondere bezienswaardigheden
18 of 30 km
Voel je fit én energieker door lekker te wandelen
Geschikt voor elk niveau

Tarieven

18 km€ 15,50
30 km€ 18,-
One Lap (4 km)+ € 4,-

Extra te bestellen bij jouw inschrijving

Medaille-inleg

Wil je jouw medaille een extra persoonlijk karakter geven, dan kun je jouw medaille personaliseren door middel van een gegraveerd plaatje met daarop je naam en tijd. Je kunt deze extra service bestellen voor € 6,-.

Goede doel

Het Antoni van Leeuwenhoek is het goede doel van de 30 van Zandvoort. Het Antoni van Leeuwenhoek werkt elke dag aan de beste zorg voor mensen met kanker. Vanuit de voortdurende ambitie kanker te ontrafelen en de behandeling ervan te verbeteren, combineert het Antoni van Leeuwenhoek de zorg voor kankerpatiënten met hoogstaand en grensverleggend onderzoek. Doe een donatie bij inschrijving voor dit goede doel.

Hoe kom ik naar Zandvoort?

Het advies is om met het openbaar vervoer naar Zandvoort te komen, maar wil je toch graag met de auto komen? Houd dan rekening met betaald parkeren. Er zijn verschillende mogelijkheden om jouw auto te parkeren. 

1) Circuit Zandvoort
Op het circuit kan geparkeerd worden voor € 16,50. Je kunt hier een parkeerticket kopen. 

2) Boulevard Barnaart Noord
Parkeren kan bij Barnaart Noord, Boulevard 1-7, gelegen aan de Boulevard tussen Bloemendaal en Zandvoort. De kosten bedragen € 2,75 per uur. Een dagkaart kost € 15,50. Ter hoogte van Boulevard 4 kan je eenvoudig op het circuit komen via de zijingang. Volg het wandelpad, deze komt uit op Parking A bij de eretribunes.