Bereikbaarheid

De 30 van Zandvoort is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. De startlocatie bevindt zich bij Circuit Zandvoort. 
Zandvoort is door een directe treinverbinding vanuit Amsterdam, Haarlem en Den Haag prima bereikbaar met de trein. Wij adviseren je om gebruik te maken van de trein. Beter voor het milieu en minder verkeersoverlast in Zandvoort.

Het Circuit Zandvoort bevindt zich op loopafstand (ca. 900 meter) van het station. Het kan op bepaalde momenten druk worden in de trein, dus neem de tijd voor de reis naar Zandvoort. Gebruik de NS Reisplanner om jouw reis voor te bereiden.

Andere reismogelijkheden: 
Bus
Er rijden twee bussen naar Zandvoort. Met lijn 80 vanuit Amsterdam Marnixstraat (via Haarlem en Heemstede-Aerdenhout) duurt het ongeveer 60 minuten naar Busstation Zandvoort. Met lijn 81 vanuit Santpoort-Zuid, Station Zuid duurt het ongeveer 50 minuten naar Circuit Zandvoort.
Auto
Tijdens het evenement is Zandvoort per auto bereikbaar via Bloemendaal (de N200) en de Zandvoortse Laan (via Heemstede/Aerdenhout). Bij binnenkomst van Zandvoort verwijzen de borden naar het Circuit Zandvoort.
Parkeren
Kom je met de auto naar Zandvoort, dan dien je rekening te houden met betaald parkeren. Speciaal voor deelnemers kan er geparkeerd worden op het Circuit Zandvoort. Je kunt gelijktijdig met je inschrijving een parkeerkaart bestellen zolang de voorraad strekt. De kosten bedragen € 8,-. De parkeerkaart wordt vooraf, gelijktijdig met de overige informatie voor deelname toegestuurd.

Je kunt ook langs de Boulevard parkeren, een dagkaart kost dan € 13,45. Er is alleen zeer beperkt kosteloos parkeren in Zandvoort Noord, bij ‘Duintjesveld’. Volg hiervoor de borden Duintjesveld bij binnenkomst in Zandvoort. De wijk ligt op 20 minuten lopen van de start en finish.
Van finish naar NS Zandvoort aan Zee of Circuit Zandvoort
Vanaf de finish naar het treinstation is het circa 400 meter lopen. Van de finish naar de ingang van het Circuit Zandvoort is ongeveer 1,4 km lopen.

NS HUP-ON HUP-OFF EXPRESS

in het weekend van de 30 van Zandvoort rijdt NS in Zandvoort met een speciaal treintje, namelijk met de zogenoemde NS Hup-On Hup-Off express. Deze trein biedt plek aan 45 reizigers en heeft open ramen. De machinist van dit treintje brengt naar hartenlust verzoeknummers ten gehore. Een ritje in de Hup trein is beide dagen voor iedereen gratis toegankelijk.

De 30 van Zandvoort
Het Hup treintje van NS staat klaar om deelnemers na de finish van de 30 van Zandvoort weer terug te brengen naar het Station. In de Pakveldstraat is een halte van waaruit je het treintje naar het station en het Circuit Park Zandvoort kunt nemen. Vanaf 12.00 uur zal het treintje doorlopend op en neer pendelen. Het laatste treintje zal vertrekken om 17.45 uur.