Bereikbaarheid

De 30 van Zandvoort is goed bereikbaar met de trein. Wij adviseren je om gebruik te maken van de trein. Beter voor het milieu en minder verkeersoverlast in Zandvoort. Het gloednieuwe station bevindt zich op loopafstand van CM.com Circuit Zandvoort. Daarnaast rijdt er ook een NS Hup on Hup off treintje. Deze rijdt in de ochtend van het station naar het circuit en in de middag vanaf de finish (centrum Zandvoort) richting het station en circuit. 


Vervoer

Per trein
Zandvoort is per trein goed bereikbaar. Het treinstation bevindt zich op 10 minuten loopafstand vanaf Circuit Zandvoort. Wij adviseren je dan ook nadrukkelijk gebruik te maken van deze mogelijkheid in het kader van verkeersbeperkingen in Zandvoort door het evenement. Ondanks de extra treinen kan het op bepaalde momenten erg druk worden in de trein naar Zandvoort, dus neem ruim de tijd voor jouw reis.

Let op! Belangrijk om te weten! Zaterdag 26 maart zullen er tussen Beverwijk en Haarlem werkzaamheden zijn aan het spoor. Reizigers met het openbaar vervoer kunnen met de trein vanaf Uitgeest omreizen via Amsterdam Sloterdijk. Houd rekening met extra reistijd. Voor andere storingen en werkzaamheden aan het spoor, verwijzen wij door naar ns.nl of 9292.nl. Plan je reis van te voren.
Per trein
Op 26 en 27 maart rijdt NS in Zandvoort met een speciaal treintje, namelijk de zogenoemde NS Hup-On Hup-Off Express. Deze trein biedt plek aan 45 reizigers en heeft open ramen. De machinist van het treintje brengt naar hartenlust verzoeknummers gehore. Een ritje in de Hup trein is beide dagen voor iedereen gratis toegankelijk.

Zaterdag 26 maart
Het Hup treintje van NS staat klaar om deelnemers na de finish van de 30 van Zandvoort weer terug te brengen naar het Station. In de Pakveldstraat is een halte van waaruit je het treintje naar het station en het CM.com Circuit Zandvoort kunt nemen. Vanaf 12.00 uur zal het treintje doorlopend op en neer pendelen. Het laatste treintje zal vertrekken om 17.45 uur.
Per bus
Zandvoort is bereikbaar met buslijn 80. Lijn 80 rijdt vanaf de Marnixstraat in Amsterdam via Haarlem Spaarnwoude, Heemstede/Aerdenhout naar het centrum van Zandvoort. Vanaf het centrum kun je lopend naar het circuit (10 minuten). Meer informatie over de dienstregelingen van het Openbaar Vervoer is te vinden op: www.9292ov.nl.
Online besteld parkeerticket
Indien je bij jouw online inschrijving een parkeerticket hebt besteld ontvang je hierover meer informatie in de laatste update nieuwsbrief. Deze wordt woensdag voor het evenement verstuurd. Je ontvangt dit jaar geen fysieke parkeerkaart meer, maar een digitale QR-code waarmee je het parkeerterrein op kunt rijden.

Adres parkeren: Parking A, B en C op Circuit Zandvoort
Burgemeester van Alphenstraat 108, 2041 KP Zandvoort
Parkeren
Kom je met de auto naar Zandvoort, dan dien je rekening te houden met betaald parkeren. Er zijn verschillende mogelijkheden om jouw auto te parkeren.

Boulevard Barnaart Noord
Parkeren kan bij Barnaart Noord, Boulevard 1-7, gelegen aan de Boulevard tussen Bloemendaal en Zandvoort. De kosten bedragen € 2,75 per uur. Een dagkaart kost € 15,50,-.