Bereikbaarheid

De 30 van Zandvoort is goed bereikbaar met de trein. Wij adviseren je om gebruik te maken van de trein. Beter voor het milieu en minder verkeersoverlast in Zandvoort. Het gloednieuwe station bevindt zich op loopafstand van Circuit Zandvoort. Daarnaast rijdt er ook een NS Hup on Hup off treintje. Deze rijdt in de ochtend van het station naar het circuit en in de middag vanaf de finish (centrum Zandvoort) richting het station en circuit.
Bewonersboekje
Bekijk het bewonersboekje voor meer informatie voor inwoners van Zandvoort en de geldende ontsluitingen die in het weekend gelden.

Bewonersboekje

Vervoer

Per trein
Zandvoort is per trein goed bereikbaar. Het treinstation bevindt zich op 10 minuten loopafstand vanaf Circuit Zandvoort. Wij adviseren je dan ook nadrukkelijk gebruik te maken van deze mogelijkheid in het kader van verkeersbeperkingen in Zandvoort door het evenement. Ondanks de extra treinen kan het op bepaalde momenten erg druk worden in de trein naar Zandvoort, dus neem ruim de tijd voor jouw reis.
Per trein
Op 23 en 24 maart rijdt NS in Zandvoort met een speciaal treintje, namelijk de zogenoemde NS Hup-On Hup-Off Express. Deze trein biedt plek aan 45 reizigers en heeft open ramen. De machinist van het treintje brengt naar hartenlust verzoeknummers gehore. Een ritje in de Hup trein is beide dagen voor iedereen gratis toegankelijk. 7 tot 11 van NS naar Circuit en van 11 tot kwart voor 8 finish -> naar NS station en evt Zandvoort.

Zaterdag 23 maart
Het Hup treintje van NS staat klaar om deelnemers na de finish van de 30 van Zandvoort weer terug te brengen naar het Station. In de Pakveldstraat is een halte van waaruit je het treintje naar het station en het Circuit Zandvoort kunt nemen. Het treintje rijdt in de ochtend van 7 tot 11 uur naar het Circuit en terug naar het Station. Vanaf de finish rijdt het treintje om 11 uur t/m 19.45 uur. 
Per bus
Zandvoort is bereikbaar met buslijn 80. Lijn 80 rijdt vanaf de Marnixstraat in Amsterdam via Haarlem Spaarnwoude, Heemstede/Aerdenhout naar het centrum van Zandvoort. Vanaf het centrum kun je lopend naar het circuit (10 minuten). Meer informatie over de dienstregelingen van het Openbaar Vervoer is te vinden op: www.9292ov.nl.
Parkeren
Kom je met de auto naar Zandvoort, dan dien je rekening te houden met betaald parkeren. Er zijn verschillende mogelijkheden om jouw auto te parkeren.

1. CM.com Circuit Zandvoort
Op het circuit kan geparkeerd worden voor € 16,50. Je kunt hier een parkeerticket kopen. 

2. Boulevard Barnaart Noord
Parkeren kan bij Barnaart Noord, Boulevard 1-7, gelegen aan de Boulevard tussen Bloemendaal en Zandvoort. De kosten bedragen € 2,75 per uur. Een dagkaart kost € 15,50. Ter hoogte van Boulevard 4 kan je eenvoudig op het circuit komen via de zijingang. Volg het wandelpad, deze komt uit op Parking A bij de eretribunes.