Wandelshirt

Wil jij aan iedereen laten zien dat jij zo’n topper bent die de 30 van Zandvoort heeft gewandeld? Het wandelshirt voor de 11e editie van de 30 van Zandvoort is wel heel bijzonder! In een mooie illustratie zijn in allerlei onderdelen ons wandelevenement uitgebeeld en dat op een prachtig bordeauxrood shirt. Je vindt er het strand, de duinen, het circuit enz. Alle belangrijke elementen zijn verenigd op een shirt!

Je kunt het wandelshirt ter plekke voor € 15,- kopen.

Verder betreft het een functioneel wandelshirt van hoogwaardige kwaliteit, dat in beperkte oplage wordt aangeboden. Ondanks dat het wandelshirt duurzaam is, wordt deze aangeboden voor € 15,-. Het shirt is verkrijgbaar in de herenmaten S, M, L, XL en XXL en in de damesmaten S (36), M (38), L (40), XL (42) en XXL (44).

Wandelshirt

Het wandelshirt van deze 12e editie symboliseert de 30 van Zandvoort volledig: de schelp vanwege de strandelementen en de iconen staan voor alle highlights op de route. De zachtgroene bedrukking past mooi bij het blauw van het wandelevenement en de frisse natuurtinten van het prille voorjaar. 🌳 Laat zien dat jij zo'n topper bent, die de 30 van Zandvoort heeft gewandeld. 

Verder betreft het een functioneel wandelshirt van hoogwaardige kwaliteit, dat in beperkte oplage wordt aangeboden. Ondanks dat het wandelshirt duurzaam is, wordt deze aangeboden voor € 15,-. Op de evenementdag zelf wordt voor € 17,50 aangeboden. Het shirt is verkrijgbaar in de herenmaten S, M, L, XL en XXL en in de damesmaten S (36), M (38), L (40), XL (42) en XXL (44).