One Lap (4 km)

Wandel een hele ronde over het splinternieuwe, indrukwekkende CM.com Circuit Zandvoort tijdens de 30 van Zandvoort! Dé unieke kans om het circuit te zien vanuit de ogen van de Formule 1-coureurs. Pak jij de curbstones of wandel je omhoog in de typische, stijle bochten van de nieuwe Nederlandse trots? Vorig jaar konden alleen wandelaars van de langste afstand genieten van een rondje, maar in 2023 kunnen beide afstanden dit! Dat laat je toch niet aan je voorbijgaan? Hoe gaat het in z'n werk?

Je neemt een extra product (One Lap) af bij jouw inschrijving voor maar € 3,50. Hiermee kun jij op zaterdag 25 maart 2023, met maximaal 2.000 andere wandelaars, tussen 7.00 en 7.45 uur in de ochtend starten en een ronde wandelen over het CM.com Circuit Zandvoort. Het maakt niet uit of je de 30 of 18 km wandelt, beide afstanden kunnen het extra product afnemen. Het moment dat jij het circuit verlaat start jouw 30 of 18 km afstand. Het circuit is ongeveer 4km lang!

Sta jij al ingeschreven en wil je als nog de One Lap (4 km) afnemen? Dat kan t/m 27 februari via jouw persoonlijke dashboard. Weet je niet hoe je daar komt? Bekijk dan jouw bevestigingsmail van inschrijving, via deze mail kom je gemakkelijk in het dashboard. Let op: wacht niet te lang, we verwachten dat dit product snel verkoopt.