Hoe doe je mee?

Deelnemen aan de virtuele 30 van Zandvoort gaat via de Racemap app. Dit is hoe het werkt:

1. Download vanaf maandag 8 maart de Racemap App in de App Store of Google Play Store. Zoek naar ‘Racemap’.

2. Voor het registreren van jouw virtuele 30 van Zandvoort heb je een unieke app-url nodig. Deze ontvang je op 9 april via de mail. Vervolgens kun je je naam en startnummer controleren. Via de uitgebreide instructies kun je de stappen verder doorlopen omtrent het activeren van jouw startnummer en live-tracking.

3. Zet in jouw eigen omgeving een route uit voor de afstand die jij hebt gekozen (30 km, 18 km of 10 km). Vermijd wandelen in hele kleine rondjes, omdat het GPS signaal van jouw sporthorloge of tracker dan mogelijk niet altijd even nauwkeurig genoeg is. Deel jouw route met familie en vrienden voor support en verzorging onderweg (bijvoorbeeld via WhatsApp). Via de Racemap app kunnen jouw supporters ook zien waar jij aan het wandelen bent.

4. Je ontvangt een speciale stempelkaart verwerkt in de envelop thuis op de deurmat. Neem de stempelkaart mee tijdens jouw wandeling om dat echte 30 van Zandvoort gevoel te ervaren! Let op! Als je jezelf inschrijft vóór 22 maart, dan krijg je de stempelkaart en de optioneel bestelde extra's als het wandelshirt voor 27 maart thuis gestuurd.

5. Voor de registratie van jouw finishtijd maken wij gebruik van de Racemap app. Na voltooien van jouw wandeling, wordt jouw tijd automatisch geüpload in de live-uitslagen. Het is ook mogelijk om jouw gelopen wandeling door middel van een activity tracker te uploaden. Hierdoor hoef je je telefoon niet mee te nemen.

6. Wandel de door jou gekozen afstand tussen zaterdag 27 maart en zondag 11 april. Tussentijds pauzeren is toegestaan, maar de afstand dient wel als een aaneengesloten wandeling voltooid te worden.

7. Download na afloop een digitaal finishcertificaat en bekijk jouw positie op de uitslagenpagina!