Goede doel

Wil je je wandeltocht nog specialer maken? Maak dan van je loop een sponsorloop en wandel voor het goede doel. Dit jaar is de is de Antoni van Leeuwenhoek Foundation het goede doel van de 30 van Zandvoort. De AVL Foundation zamelt geld in voor kankeronderzoek in het Antoni van Leeuwenhoek.
Sneller bijwerkingen signaleren
Kanker heeft een enorme impact op het leven. Mensen die behandeld worden voor kanker hebben vaak veel, en soms zelfs ernstige bijwerkingen van de behandeling. Met slimme draagbare technologie (geavanceerde smart-watches) denkt het AVL die bijwerkingen eerder te kunnen signaleren. Zelfs nog voordat patiënten ze zelf bemerken! Daarmee kunnen ernstige complicaties mogelijk voorkomen worden. Met de donaties van de 30 van Zandvoort kan het Antoni van Leeuwenhoek onderzoeken hoe ze die draagbare technologie daarvoor het beste kunnen inzetten.
 
Help je mee?
Wil je kankeronderzoek een stap verder brengen en hieraan bijdragen? Dat kan op twee manieren. Bij inschrijving kan er een donatie worden gedaan, of maak van je loop een sponsorloop. Hiervoor kan eenvoudig een persoonlijke actiepagina worden aangemaakt zodat vrienden, familie of collega’s kunnen sponsoren. Elke bijdrage is welkom en wordt zeer gewaardeerd. Dank je wel!

Meer informatie over de Antoni van Leeuwenhoek Foundation


Waar komt jouw donatie terecht? 👇