Nieuws /

Landgoed Duin & Kruidberg

Wanneer je deelneemt aan de 30 km en over Landgoed Duin & Kruidberg loopt ben je gelijk verliefd. Het prachtige Landhuis is in 1885 gekocht door de Heer Jacob Theodoor Cremer en zijn vrouw Annie Hogan. Mevrouw Hogan was van Engelse afkomst en zij was degene die het huidige Landhuis, de Engelse ‘Country House’ uitstraling bezorgde. Met de vijver en de prachtige tuin voor het Landhuis, is dit een adembenemend aanzicht. Vandaag de dag beschikt het Landgoed over luxe hotelkamers, authentieke stijlkamers, multifunctionele zalen, een Michelin-ster bekroond restaurant en een Brasserie. Hierbij wordt bovenal de traditie van Jacob Theodoor Cremer en zijn vrouw Annie, het met alle egards ontvangen van gasten, tot op de dag van vandaag met passie voortgezet.

Het landgoed zal op 24 maart naast een prachtig decor ook een stempelpost zijn, waar je iets te eten krijgt. De post biedt ook de mogelijkheid om uit te rusten, te genieten van amusement of horeca. Ga jij ook genieten van een kopje in de tuin van dit prachtige landhuis?

 

Mis niets en ontvang het laatste wandelnieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief