• Nieuws
  • Schrijf je in vanaf 11 oktober

Schrijf je in vanaf 11 oktober

Op woensdag 11 oktober openen de inschrijvingen van de 30 van Zandvoort 2018. De 8e editie van deze wandeltocht door Nederlands bekendste badplaats is op zaterdag 24 maart 2018.

De 30 van Zandvoort, waar je kan kiezen voor een afstand van 30 of 18 kilometer, start vanuit Paddock 2 van het unieke Circuit Park Zandvoort. Daarvandaan voert deze prachtige wandeltocht je onder andere over het Noordzeestrand en het Nationaal Park Zuid-Kennemerland. Als je kiest voor de 30 kilometer neemt de route je mee langs bijzondere locaties als de Ruïne van Brederode, Landgoed Duin en Kruidberg en Openluchttheater Caprera. Wanneer je kiest voor de route van 18 kilometer breng je een bezoek aan het Vogelmeer en loop je lang het Wisentengebied Kraansvlak. De finish van beide routes is in het sfeervolle centrum van Zandvoort.