Nieuws /

Bedankt voor een fantastische dag!

Wauw wat hebben we er een fantastische dag op zitten. Het was een zonovergoten editie die gegarandeerd de boeken in gaat! Met maar liefst 7.348 deelnemers zijn we van start gegaan en er komen niets dan lovende geluiden over dit mooie natuurgebied rondom Zandvoort. Er wordt zelfs gesproken over ‘een prachtig stuk Nederland dat niet eerder zo gezien is’. Maar ook de highlights en landgoederen onderweg waren een genot voor het oog.

Bedankt allemaal!

Naast de fijne zonnestralen heeft iedereen die medaille bij de finish dik verdiend. Alle wandelaars, maar ook de 100 vrijwilligers op de route en achter de schermen, partners, hulpdiensten, (overvolle) terrassen en artiesten: bedankt voor deze fantastische editie!

Op naar het volgende wandelevenement!

De volgende wandeltochten op de Le Champion kalender zijn de Oer-IJ Expeditie op donderdag 25 mei (Hemelvaartsdag) en de Plus Wandel4daagse Alkmaar van 21 t/m 24 juni. Wist je dat je zowel een hele als een halve 4daagse kunt wandelen?

Mis niets en ontvang het laatste wandelnieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief