• Nieuws
  • Social media team tijdens de 30 van Zandvoort

Social media team tijdens de 30 van Zandvoort

De 30 van Zandvoort is een geweldig mooie en gezellige wandeltocht!  Deze editie verschijnen er meer deelnemers dan ooit aan de start op het beroemde circuit van Zandvoort! Tijdens het evenement in Zandvoort is er ook weer een social media team aanwezig. 4 reporters en 1 fotograaf zullen de hele dag de sfeer en de beleving van onze enthousiaste deelnemers vastleggen! Al deze beelden komen weer terug op de facebookpagina (snel liken!)  om zo samen de napret te beleven. 

Foto’s en filmen

Gewapend met hun telefoons gaan deze 4 social media reports langs het hele parcours filmpjes en foto’s maken van alles wat jullie gaan beleven. Dus als je dit team, herkenbaar aan de oranje hesjes, voor je ziet lopen, hurken of langs je heen ziet gaan, dan weet je ze druk bezig zijn om leuke shots te maken 🙂