• Medaille inleg

Medaille inleg

Zoals je bij de 30 van Zandvoort gewend bent, ontvang je na afloop een fraaie medaille als herinnering aan jouw prestatie. Of je nu vaak loopt of voor de eerste keer: iedere prestatie verdient een mooie herinnering. Om deze herinneringsmedaille een extra persoonlijk karakter te geven, bieden wij de mogelijkheid om jouw medaille te personaliseren door middel van een origineel gegraveerd plaatje met daarop jouw naam en gelopen afstand. Bestel deze unieke extra service en je ontvangt kort na de 30 van Zandvoort jouw persoonlijke gegraveerde medaille inleg, die precies in de medaille past.

Momenteel zijn we druk bezig met het ontwerp van de medaille voor de editie van de 30 van Zandvoort 2020. Zodra deze bekend is zal de preview van de medaille voor 2019 hier geplaatst worden. Zie hieronder de preview van de medaille van 2019. 

Preview medaille 2018

Je kunt jouw medaille inleg eenvoudig via het inschrijfformulier bestellen. Je betaalt dan slechts € 5,50 (incl. verzendkosten). Ben je al ingeschreven, maar wil je de medaille inleg alsnog bestellen? Klik dan hier. Bij nabestelling zijn de kosten € 6,50 (inclusief verzendkosten).