Extra te bestellen

Volop genieten. Dat is waar het allemaal om draait tijdens de 30 van Zandvoort. Wil je jouw 30 van Zandvoort beleving helemaal compleet maken? Kijk dan snel voor de extra opties!

Exclusief wandelshirt

Voor de 30 van Zandvoort is een origineel Wandelshirt ontworpen. Bestel het wandelshirt voor slechts € 12,50 tijdens jouw inschrijving.  Je kunt kiezen uit een herenshirt (recht model) of een damesshirt (getailleerd model). 

Hieronder zie je het wandelshirt van 2020. 

  

Medaille-inleg

Wil je jouw medaille een extra persoonlijk karakter geven, dan kun je jouw medaille personaliseren door middel van een gegraveerd plaatje met daarop je naam en tijd. Je kunt deze extra service bestellen voor € 5,50. Bekijk hier alle informatie over de medaille-inleg. 

Parkeerkaart

Ben je van plan om met de auto naar Zandvoort te komen? Bij jouw inschrijving kun je (zolang de voorraad strekt) een parkeerkaart kopen voor € 6,50. Speciaal voor deelnemers kan er geparkeerd worden op het Circuit Zandvoort. 

Kijk hier voor meer informatie over bereikbaarheid. 

Lid worden Le Champion

Ben jij een échte wandelfan en wil jij meedoen aan de mooiste wandelevenementen? Word dan lid van Le Champion en ontvang vier keer per jaar het Le Champion magazine en korting bij diverse speciaalzaken. Bekijk hier alle informatie over lid worden. 

Vrijwillige bijdrage aan ons goede doel Antoni van Leeuwenhoek

Dit jaar is het Antoni van Leeuwenhoek het goede doel van de 30 van Zandvoort. Het Antoni van Leeuwenhoek werkt elke dag aan de beste zorg voor mensen met kanker. Vanuit de voortdurende ambitie kanker te ontrafelen en de behandeling ervan te verbeteren, combineert het Antoni van Leeuwenhoek de zorg voor kankerpatiënten met hoogstaand en grensverleggend onderzoek. Doe een donatie bij inschrijving voor dit goede doel. Klik hiervoor meer informatie over het goede doel.