• Inschrijven

Inschrijven

30 van Zandvoort Zaterdag 28 maart 2020
Inschrijven

Niet voor niets heet dit wandelevenement van Le Champion de 30 van Zandvoort. Al het unieke van de Noord-Hollandse badplaats en de directe omgeving komt samen in deze afwisselende route. Je wandelt over het Noordzeestrand, door het Nationaal Park Zuid-Kennemerland en langs de Ruïne van Brederode en het Landgoed Duin en Kruidberg. Toch iets minder kilometers maken? Kies dan voor de 18 km met onder meer een bezoek aan het prachtige Vogelmeer. Na afloop vier je jouw prestatie op een van de vele terrasjes in de gezellige dorpskern van Zandvoort.

10e editie
In 2020 vindt de 10e editie plaats van de 30 van Zandvoort en wie jarig is trakteert. We bieden eenmalig een route aan van 35 kilometer. Deze route gaat eerst over het circuit van Zandvoort (5 km) en sluit later aan bij de 30 kilometer. Wist je dat de 30 van Zandvoort exact 35 dagen vóór de Formule 1-race plaatsvindt en dat het in 2020 exact 35 jaar geleden is dat de Formule 1 in Zandvoort werd gehouden? Dus als je benieuwd bent naar de baan waar Max Verstappen straks gaat racen, kies dan voor deze speciale 35 km-afstand.

De tiende editie van de 30 van Zandvoort is op zaterdag 28 maart 2020. De inschrijving is geopend t/m 16 maart of tot de deelnemerslimiet is bereikt.