Bereikbaarheid

Trein

Zandvoort is door een directe treinverbinding vanuit Amsterdam, Haarlem en Den Haag prima bereikbaar met de trein. Wij adviseren je om gebruik te maken van de trein. Beter voor het milieu en minder verkeersoverlast in Zandvoort.

Let op!
Er zijn werkzaamheden aan het spoor gepland op zaterdag 28 maart op het traject tussen Amsterdam en Haarlem. Dit betekent dat er geen treinen rijden, wel worden er extra bussen ingezet. Treinen rijden wel op het traject Haarlem – Zandvoort aan Zee (onder andere voor wandelaars uit de regio Den Helder, Hoorn, en Alkmaar richting Zandvoort). Gebruik de NS Reisplanner om jouw reis voor te bereiden.

Het Circuit Zandvoort bevindt zich op loopafstand (ca. 900 meter) van het station. Het kan op bepaalde momenten druk worden in de trein, dus neem de tijd voor de reis naar Zandvoort. Gebruik de NS Reisplanner om jouw reis voor te bereiden.

Looproute vanaf het station

Circuit Zandvoort ligt op 10 minuten loopafstand vanaf het NS Station. Op het stationsplein ga je naar rechts en loop je over de Van Speijkstraat. Aan het einde van de weg steek je schuin over langs het tankstation en vervolg je de weg (Burgemeester van Alphenstraat). Na 500 m zie je aan de rechterkant de ingang van het Circuit Zandvoort. Vanaf Paddock 2 op het circuit is de start van de 30 van Zandvoort.

NS HUP-ON HUP-OFF EXPRESS

Op 28 en 29 maart rijdt NS in Zandvoort met een speciaal treintje, namelijk met de zogenoemde NS Hup-On Hup-Off express. Deze trein biedt plek aan 45 reizigers en heeft open ramen. De machinist van dit treintje brengt naar hartenlust verzoeknummers ten gehore. Een ritje in de Hup trein is beide dagen voor iedereen gratis toegankelijk.

Treintje NS Runner's World Zandvoort Circuit RunZaterdag 28 maart: De 30 van Zandvoort

Het Hup treintje van NS staat klaar om deelnemers na de finish van de 30 van Zandvoort weer terug te brengen naar het Station. In de Pakveldstraat is een halte van waaruit je het treintje naar het station en het Circuit Park Zandvoort kunt nemen. Vanaf 12.00 uur zal het treintje doorlopend op en neer pendelen. Het laatste treintje zal vertrekken om 17.45 uur.

Bus

Er rijden twee bussen naar Zandvoort. Met lijn 80 vanuit Amsterdam Marnixstraat (via Haarlem en Heemstede-Aerdenhout) duurt het ongeveer 60 minuten naar Busstation Zandvoort. Met lijn 81 vanuit Santpoort-Zuid, Station Zuid duurt het ongeveer 50 minuten naar Circuit Zandvoort.

Auto

Tijdens het evenement is Zandvoort per auto bereikbaar via Bloemendaal (de N200) en de Zandvoortse Laan (via Heemstede/Aerdenhout). Bij binnenkomst van Zandvoort verwijzen de borden naar het Circuit Zandvoort.

Parkeren

Kom je met de auto naar Zandvoort, dan dien je rekening te houden met betaald parkeren. Speciaal voor deelnemers kan er geparkeerd worden op het Circuit Zandvoort. Je kunt gelijktijdigDetailkaart_Zandvoort_web met je inschrijving een parkeerkaart bestellen zolang de voorraad strekt. De kosten bedragen € 6,50,-. De parkeerkaart wordt vooraf, gelijktijdig met de overige informatie voor deelname toegestuurd.

Je kunt ook langs de Boulevard parkeren, een dagkaart kost dan € 13,45. Er is alleen zeer beperkt kosteloos parkeren in Zandvoort Noord, bij ‘Duintjesveld’. Volg hiervoor de borden Duintjesveld bij binnenkomst in Zandvoort. De wijk ligt op 20 minuten lopen van de start en finish.

Van finish naar NS Zandvoort aan Zee of Circuit Zandvoort

Vanaf de finish naar het treinstation is het circa 400 meter lopen. Van de finish naar de ingang van het Circuit Zandvoort is ongeveer 1,4 km lopen.