• Deelnemers

Deelnemers

De 30 van Zandvoort gaat niet door. Bekijk het laatste nieuwsbericht op onze website.

Op zaterdag 28 maart 2020 vindt de 10e editie van de 30 van Zandvoort plaats. De 30 van Zandvoort is onderdeel van een sportief weekend in Zandvoort, met op zondag 29 maart 2020 de Zandvoort Circuit Run en de Omloop van Zandvoort. Omdat het de 10e editie is trakteren wij! Wandelaars kunnen namelijk kiezen voor een 35 kilometer, die de eerste 5 kilometer over het Circuit van Zandvoort gaat en daarna aansluit bij de 30 kilometer.

Een prachtige start van het voorjaar. Dat is het wandelevenement 30 van Zandvoort. Na een unieke start vanuit Paddock 2 van het beroemde Circuit Zandvoort voert deze 30 kilometer lange wandeltocht je door en rond Nederlands bekendste badplaats. Hierbij staan natuur, cultuur en entourage centraal. Naast de 30 kilometer kan er ook een kortere afstand gewandeld worden, namelijk 18 kilometer. Speciaal voor de 10e editie in 2020 bieden we voor hetzelfde bedrag een 35 kilometer aan, die de eerste 5 kilometer over het Circuit van Zandvoort gaat! 

De tiende editie van de 30 van Zandvoort is op zaterdag 28 maart. De inschrijving is geopend t/m 16 maart of tot de deelnemerslimiet is bereikt. 

Niets missen? Live foto's en video's!
Volg ons op Facebook