• Sponsors stellen zich voor

Sponsors stellen zich voor

Haarlems Dagblad
Haarlems DagbladHaarlems Dagblad is dé krant van regio Haarlem. Haarlems Dagblad biedt naast veel nieuws uit de regio ook al het landelijke en mondiale nieuws. Echt een krant voor iedereen die op de hoogte wil blijven van alles wat reilt en zeilt in hun directe omgeving, alsmede in de wereld.

Wij zijn waar het nieuws uit onze regio is en daarom zijn we mediapartner van de Runner’s World Zandvoort Circuit Run en de 30 van Zandvoort, want het grootste hardloop event in onze regio kunnen en mogen we niet missen!

Meer informatie: www.haarlemsdagblad.nl.


DermagiqLogo Woordmerk Dermagiq RGB 120x80
Dermagiq en Le Champion hebben een  éénjarig contract getekend voor de sponsoring van vier grote wandelevenementen waaronder de 30 van Zandvoort. Dermagiq ontwikkelt hoogwaardige en veilige producten voor voet- en huidverzorging op basis van  medicinale honing.

Dermagiq: Dankzij de samenwerking met Le Champion kan Dermagiq duizenden enthousiaste wandelaars een goede basis leveren voor meer plezier in wandelen. Dermagiq voetproducten bieden wandelaars dankzij medicinale honing een natuurlijke voorbereiding en verzorging voor vele plezierige en zorgeloze wandel kilometers. Dermagiq en Le Champion zien er naar uit om op goede voet elkaar te ondersteunen.

Dermagiq Huid en Care producten zijn gericht op stimulering van herstel bij huidaandoening. Dermagiq heeft producten voor een natuurlijke voetverzorging.

Meer informatie staat op http://emonta.nl/producten/dermagiq-foot-spray


Center Parcs Park Zandvoort 

Center Parcs Park Zandvoort is een compact en sfeervol park met een hotel en alleen al het uitzicht van de zee verfrist en inspireert. In de duinen vind je Comfort cottages en luxe VIP cottages met privésauna. De cottages variëren in grootte van 2 tot 10 personen.

Direct gelegen aan de boulevard en het strand van Zandvoort aan Zee vindt u het 4-sterren strandhotel van Center Parcs Park Zandvoort. Hier gaan zakelijk comfort en gemak hand in hand met uitgebreide faciliteiten voor sport en ontspanning. U bent in de Randstad en heerlijk buiten tegelijk!

Wat kunt u verwachten:

  • Business Center met 4 vergaderzalen en 4 boardrooms
  • Breed aanbod aan accommodaties inclusief 118 hotelkamers met zeezicht
  • Multifunctionele sporthal
  • Breed aanbod aan restaurants en feestlocaties
  • Ruim aanbod aan activiteiten
  • Eindeloze ontspanningsmogelijkheden (o.a. de Aqua Mundo)
  • Goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer

Met één vast aanspreekpunt stellen wij samen met u graag alles in het werk om er voor u en uw gasten een onvergetelijk verblijf van te maken.

Meer informatie: Center Parcs Zandvoort of mail naar business.solutions.zv@groupepvcp.com
Algemene informatie Center Parcs: Center Parcs Algemeen


Headline Interactive

Headline Interactive is trotse sponsor van Le Champion. De relatie met Headline Interactive bestaat al sinds 2006, toen nog als sponsor van de Amsterdam Marathon. Vanaf 2010 hebben we onze sponsor-positie uitgebreid naar alle evenementen van Le Champion. Wij hopen hiermee bij te dragen aan een goede online dienstverlening aan al die tienduizenden sporters, die Le Champion jaarlijks bedient.

Headline Interactive is een creatief internetbureau gespecialiseerd in het bedenken, ontwerpen en ontwikkelen van innovatieve en gebruiksvriendelijke websites, intranetten en online winkels. Wij helpen onze klanten zich goed te presenteren op internet, met aantrekkelijke designs, gebruiksvriendelijke interactie, interactieve communicatie en een verbetering van de conversie. Met één doel voor ogen: presteren!

Als sponsor willen we onze kennis en expertise van online communicatie inzetten voor de missie van Le Champion. Wij ondersteunen het doel een gezonde en actieve samenleving te bevorderen, waarbij plezier en topprestatie hand in hand gaan.

Meer informatie: www.headline-interactive.nl


transix_epeTrans-iX
Trans-iX is hosting provider en system integrator voor de nationale en internationale MKB plus markt. Op basis van de laatste technologie helpen wij bedrijven altijd en overal bij hun automatisering te kunnen. Vanuit ons datacenter helpen wij u bij het technisch beheer van uw werkplekken en het online houden van uw websites.

Wij beschikken over een dedicated team van Linux, Microsoft, VMWare en Citrix experts om onze klanten te kunnen voorzien van de best passende oplossing beschikbaar. Naast onze datacenter diensten levert Trans-iX technische kennis en support diensten voor uw kantoor. Wij ondersteunen verschillende bedrijven met helpdesk support en bouwen cloud oplossingen op Windows en Linux vlak voor en in overleg met derden.

Heeft u vragen op het vlak van automatisering of een capaciteit issue neem dan contact op met Trans-iX (0314-787143) voor een afspraak. Bij Trans-iX vindt u geen mensen in dure pakken maar resultaat en praktijk gerichte engineers.

Voor meer informatie bezoek onze website www.trans-ix.nl.