• Gemeenten stellen zich voor

Gemeenten stellen zich voor

Gemeente Zandvoort

Zin in Wandelen? = Zin in Zandvoort!

De 30 van Zandvoort biedt de ideale gelegenheid om de prachtige omgeving van Zandvoort aan Zee te verkennen. Heerlijk wandelen langs de kustlijn, terwijl de terrassen van de vele strandpaviljoens naar je lonken. Een pitstop heeft er nog nooit zo aantrekkelijk uitgezien. Op de route door de duinen bestaat een grote kans dat  je oog in oog komt te staan met het vele aanwezige wild, want dat zit er rond Zandvoort aan Zee genoeg.

Ga bijvoorbeeld ook eens wandelen in de Amsterdamse Waterleidingduinen ten zuiden van Zandvoort. Met ruim 2.000 herten herbergt dit gebied de grootste hertenpopulatie van Nederland en durven we je met zekerheid een hertengarantie te geven. Zeker in de bronsttijd in oktober is het gebied het bezoeken waard. Waar je ook loopt hoor je ‘burlende’ herten en met een beetje geluk kun je ze zelfs zien vechten! Om dit geluk een beetje in de hand te werken, organiseert VVV Zandvoort burlwandelingen waarbij een gids je meeneemt naar bekende ‘vechtplekken’. Maar ook in de rest van het jaar kun je met een gids het gebied bezoeken, bijvoorbeeld tijdens een bunkerwandeling. Ook erg leuk voor kinderen!

In het centrum van Zandvoort gaat het genieten gewoon door in de gezellige restaurants en vele cafés. Je wordt met live muziek ontvangen en een welverdiende versnapering staat voor je klaar

Veel wandelplezier en hopelijk tot ziens in Zandvoort aan Zee!

P.s. kijk ook even op www.vvvzandvoort.nl voor meer (wandel-)informatie.