• Nieuws
  • Met de NS hup-on hup-off express naar het station

Met de NS hup-on hup-off express naar het station

Op zaterdag 24 maart rijdt NS in Zandvoort met een speciaal ontwikkelde trein, namelijk met de zogenoemde NS Hup-On Hup-Off express. Deze trein biedt plek aan 45 reizigers en heeft open ramen. De machinist van dit treintje brengt naar hartenlust verzoeknummers ten gehore. Een ritje in de Hup trein is voor iedereen gratis toegankelijk. Zo kun je na je wandeling lekker relaxt naar het station.

Het Hup treintje van NS staat klaar om deelnemers na de finish van de 30 van Zandvoort weer terug te brengen naar het Station. In de Pakveldstraat is een halte van waaruit je het treintje naar het station kunt nemen. Nieuw dit jaar is dat het NS Hup treintje ook rijdt naar het Circuit Zandvoort.

Vanaf 12.00 uur pendelt het treintje op en neer. Het laatste treintje vertrekt om 17.45 uur.

Let op: houd er rekening mee dat er beperkt plaats is in de NS Hup-On Hup-Off express. Er kan een wachttijd ontstaan.