Nieuws /

Organisatie verwelkomt wandelaars op vernieuwde stempelposten!

Tijdens de 30 van Zandvoort kom je op de 30 km route een vernieuwde stempelpost tegen. Deze editie kan je een stempel halen bij Koetshuis Nova Zembla op het Landgoed Duin en Kruidberg. Deze prachtige locatie, gebouwd in 1899, is in het verleden gebruikt als koetshuis, butlerswoning en stalgebouw van de familie Cremer. Bij deze nieuwe stempelpost kan je genieten van een pauze met koffie en een kleine versnapering in een omgeving boordevol geschiedenis.

Niet alleen de stempelpost Landgoed Duin en Kruidberg is vernieuwd, ook stempelpost Camping de Lakens op de 18 km route is in een nieuw jasje gestoken! Na ruim 10 km kan er bij het speelveld bij paviljoen Gestrand rust gegeven worden aan de benen. Op deze stempelpost is live entertainment, horeca en zitgelegenheid aanwezig. De ideale plek voor een sfeervolle break.

Inschrijven
De inschrijving is geopend t/m maandag 12 maart of tot de deelnemerslimiet bereikt is. Kijk voor meer informatie en inschrijven op: www.30vanzandvoort.nl.

Mis niets en ontvang het laatste wandelnieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief