• Nieuws
  • Inschrijving geopend!

Inschrijving geopend!

De achtste editie van de 30 van Zandvoort vindt plaats op zaterdag 24 maart 2018. De inschrijving is vanaf vandaag geopend!

Schrijf je in via deze link! 

De 30 van Zandvoort dankt zijn naam aan de hoofdafstand met dertig afwisselende kilometers door en rond Nederlands bekendste badplaats waarbij natuur, cultuur en entourage centraal staan. Ook is het mogelijk om in te schrijven voor een 18 km afstand.

De start van beide afstanden is vanaf het unieke Circuit Park Zandvoort. De routes zijn uitgezet over het Noordzeestrand en het Nationaal Park Zuid-Kennemerland. De 30 km route treft onderweg bijzondere locaties aan, zoals de Ru├»ne van Brederode, Landgoed Duin en Kruidberg en Openluchttheater Caprera. De 18 km route brengt een bezoek aan het prachtige Vogelmeer en loopt langs het Wisentengebied Kraansvlak. De finish is in het sfeervolle centrum van Zandvoort.