• Nieuws
  • Aftermovie 30 van Zandvoort 2017

Aftermovie 30 van Zandvoort 2017

Bij een prachtige, zonovergoten editie hoort ook een sfeervolle aftermovie! Speciaal voor alle wandelaars hebben we een 2 minuten durende aftermovie gemaakt met zoveel mogelijk hoogtepunten van deze stralende dag! deel hem met al je wandelvrienden en -vriendinnen! 

Record aantal deelnemers

De 30 van Zandvoort wordt elk jaar populairder onder de wandelaars. Dit jaar gingen we met een record aantal deelnemers van start en hebben we met bijna 7.500 wandelaars kunnen genieten van 2 prachtige afstanden. Op zowel de 18 km als de 30 km afstand kwam je genietende wandelaars tegen. 

2018 editie

Zet 24 maart 2018 alvast in je agenda. Dat is namelijk de datum van onze volgende editie! Like onze facebookpagina en geniet mee van alle napret en hoor als eerste alles over de volgende editie!