Start & Finish

Start
Detailkaart_Zandvoort_webDe start van beide afstanden is vanaf Paddock 2 op het Circuit Park Zandvoort. Het officiële startschot van de 30 km wordt gegeven om 8.00 uur. De 18 km gaat vanaf 9.00 uur van start. Vervolgens kan tot 10.30 uur worden gestart. Eerder of later starten is niet mogelijk. Op Paddock 2 vind je ook de Runnerstent. Hier kun je onder andere terecht voor het afhalen van jouw Wandelshirt (indien besteld), catering en de helpdesk. In de Runnerstent kan geen kleding worden achtergelaten.

Finish
De finish is in het centrum van Zandvoort. Er kan worden gefinisht tussen 12.00 en 17.30 uur. Na de finish ontvang je een medaille voor jouw behaalde prestatie. Bij de finish kun je ook bij overhandiging van jouw wandelboekje een sticker ontvangen ter herinnering aan de 30 van Zandvoort. Bij de finish vind je verder enkele stands van onze partners. Blijf na de finish vooral nog even hangen om jouw prestatie feestelijk af te sluiten. Geniet van de live muziek op het Gasthuisplein bij het Wapen van Zandvoort of bezoek één van de strandpaviljoens aan de boulevard.

Massage
NGS200x51In het Zandvoorts Museum op het Gasthuisplein kun je na de finish terecht voor een massage. De massage wordt verzorgd door het Nederlands Genootschap voor Sportmassage (NGS).

Mis niets en ontvang het laatste wandelnieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief