Bereikbaarheid

Trein
Zandvoort is door een directe treinverbinding vanuit Amsterdam, Haarlem en Den Haag prima bereikbaar met de trein. Wij adviseren je om gebruik te maken van de trein. Beter voor het milieu en minder verkeersoverlast in Zandvoort.

Het Circuit Park Zandvoort bevindt zich op loopafstand (ca. 900 meter) van het station. Het kan op bepaalde momenten druk worden in de trein, dus neem de tijd voor de reis naar Zandvoort. Gebruik de NS Reisplanner om jouw reis voor te bereiden.

Looproute vanaf het station
Circuit Park Zandvoort ligt op 10 minuten loopafstand vanaf het NS Station. Op het stationsplein ga je naar rechts en loop je over de Van Speijkstraat. Aan het einde van de weg steek je schuin over langs het tankstation en vervolg je de weg (Burgemeester van Alphenstraat). Na 500 m zie je aan de rechterkant de ingang van het Circuit Park Zandvoort. Vanaf Paddock 2 op het circuit is de start van de 30 van Zandvoort.

Bus
Er rijden twee bussen naar Zandvoort. Met lijn 80 vanuit Amsterdam Marnixstraat (via Haarlem en Heemstede-Aerdenhout) duurt het ongeveer 60 minuten naar Busstation Zandvoort. Met lijn 81 vanuit Santpoort-Zuid, Station Zuid duurt het ongeveer 50 minuten naar Circuit Park Zandvoort.

Auto
Tijdens het evenement is Zandvoort per auto bereikbaar via Bloemendaal (de N200) en de Zandvoortse Laan (via Heemstede/Aerdenhout). Bij binnenkomst van Zandvoort verwijzen de borden naar het Circuit Park Zandvoort.

Parkeren
Detailkaart_Zandvoort_webKom je met de auto naar Zandvoort, dan dien je rekening te houden met betaald parkeren. Speciaal voor deelnemers kan er geparkeerd worden op het Circuit Park Zandvoort. Je kunt gelijktijdig met je inschrijving een parkeerkaart bestellen zolang de voorraad strekt. De kosten bedragen € 5,-. De parkeerkaart wordt vooraf, gelijktijdig met de overige informatie voor deelname toegestuurd.

Je kunt ook langs de Boulevard parkeren, een dagkaart kost dan € 13,45. Er is alleen zeer beperkt kosteloos parkeren in Zandvoort Noord, bij ‘Duintjesveld’. Volg hiervoor de borden Duintjesveld bij binnenkomst in Zandvoort. De wijk ligt op 20 minuten lopen van de start en finish.

Van finish naar NS Zandvoort aan Zee of Circuit Park Zandvoort
Vanaf de finish naar het treinstation is het circa 400 meter lopen. Van de finish naar de ingang van het Circuit Park Zandvoort is ongeveer 1,4 km lopen.

Mis niets en ontvang het laatste wandelnieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief