Le Champion

Nieuws

Inschrijving 30 van Zandvoort enkele dagen langer open!

11-03-2013

De inschrijving voor de derde editie van de 30 van Zandvoort blijft enkele dagen langer open. Je kunt nog inschrijven tot en met woensdag 13 maart 2013 via deze link. De inschrijving sluit echter eerder als de deelnemerslimiet is bereikt. Op de dag zelf is er geen na-inschrijving.

De wandeltocht begint vanaf het Circuit Park Zandvoort. Na de eerste kilometers strand kan er genoten worden van de prachtige en groene omgeving van het Nationaal Park Zuid-Kennermerland. Culturele hoogtepunten op de route zijn onder andere Landgoed Duin & Kruisberg en Landgoed Duinlust. De laatsgenoemde is dit jaar aan de route toegevoegd en is met de romantische landschapsstijl zeer de moeite waard om te bezichtigen. Daarnaast kan de Ruïne van Brederode en het Kopje van Bloemendaal bewonderd worden. De 30 km wordt afgesloten in het bruisende centrum van Zandvoort. De lente begint in Zandvoort, zorg dat je erbij bent!

308 reacties op Inschrijving 30 van Zandvoort enkele dagen langer open!

  1. Pingback: Plymouth MA Cleaning Services

  2. Pingback: birthday places in boston massachusetts

  3. It’s perfect time lotopyeer to make some plans for the future and it is time to be happy. I’ve read this post and if I could I desire to suggest you few interesting things or advice. Perhaps you can write next articles referring to this article. I wish to read more things about it!

  4. Pingback: Espiar celulares

  5. Pingback: vk-streaming

  6. Very nicely written story. It will likely be valuable to anyone who usess it, including yours truly . Maintain up the very good function – can’r wait to read much more posts.

  7. Do you mind if I quote a couple of your articles as long as I offer credit and sources back to your weblog? My internet site is within the extremely identical area of interest as yours and my users would truly benefit from lots of the data you present here. Please let me know if this okay with you. Regards!

  8. I went more than this internet internet site and I believe you have a lot of great details, bookmarked (:.

Geef een reactie