Nieuws /

Inschrijving 30 van Zandvoort enkele dagen langer open!

De inschrijving voor de derde editie van de 30 van Zandvoort blijft enkele dagen langer open. Je kunt nog inschrijven tot en met woensdag 13 maart 2013 via deze link. De inschrijving sluit echter eerder als de deelnemerslimiet is bereikt. Op de dag zelf is er geen na-inschrijving.

De wandeltocht begint vanaf het Circuit Park Zandvoort. Na de eerste kilometers strand kan er genoten worden van de prachtige en groene omgeving van het Nationaal Park Zuid-Kennermerland. Culturele hoogtepunten op de route zijn onder andere Landgoed Duin & Kruisberg en Landgoed Duinlust. De laatsgenoemde is dit jaar aan de route toegevoegd en is met de romantische landschapsstijl zeer de moeite waard om te bezichtigen. Daarnaast kan de Ruïne van Brederode en het Kopje van Bloemendaal bewonderd worden. De 30 km wordt afgesloten in het bruisende centrum van Zandvoort. De lente begint in Zandvoort, zorg dat je erbij bent!

Mis niets en ontvang het laatste wandelnieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief